nedeľa 2. marca 2014

DETAILS

•posledným minimalistickým zábleskom je táto stena nad posteľou ,ktorá statočne odoláva už nakúpeným bielym rámikom v rozličných  materiáloch (kožušina ,drevo ,sadra ,mramor )Dať či nedať ? 


V mojom úplne prvom príspevku TU moja izba vyzerala ako dielo vyznávačky minimalizmu .Chcela som to tak ,ale vidíte ,že kvantita vyhrala . Nemôžem si pomôcť ! Ja jednoducho milujem oltáriky venované trebárs parfúmom (ktoré sú poslednou dobou mojou najväčšou závislosťou) ,alebo šperkom ,časopisom ...Máte aj vy tento syndróm vytvárania tzv."kútikov" ,"oltárikov"?

•ruže vo fľaši od banánového piva  / moja obľúbená klobúčnická krabica od tety ,v lete ju plánujem nosiť miesto kabelky

• polička ,ktorá nesie vydania ELLE od roku 2013 pár zahraničných VOGUE ,Burdy ,módne Biblie a moje ihlice na pletenie ,bavlnky na vyšívanie ...

•nástenka v baby pink & lilac  šate s perníkom od Joži <3 a polica na ,ktorej zaujali miesto už spomínané nezavesené rámy a 1/10 mojich kníh ( len ružové a svetlomodré obaly majú u mňa útočisko

•zvŕšky v najbližšej dobe urobím bazár ,lebo neviem zavrieť šatník ! a to som mala v pláne žiť s 1 štendrom

•toaletný stolík / coca cola pohár mi slúži ako sporitelnička na Givenchy Rottweiler medium pouch a miesto kávy mám naliate perá

•asi najhlúpejšia vlastnosť ,ktorú som obdržala je láska ku zbieraniu vyhodenia hodných vecí
•tie jelenčeky ! mám ich všade! kúpila som ich v povianočnom výpredaji v jednom Viedenskom desing shope ,ale neprídu mi absolútne sezónne!

Pekné nedeľné odpoludnie! Ja som ho strávila upratovaním ,inak by ste sa pozerali len na hŕby všakovakých vecí ledabolo pohodených . 

8 komentárov:

  1. Dokonalá izba!
    http://www.danycuks.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nikdy by som si nemyslela, že modré steny môžu vyzerať tak geniálne takže smekám imaginárny klobúk
    A tiež hromadím vyhodeniahodné veci, občas sa za to neznášam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten bazár je super nápad <3 kedy ho chceš urobit?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne sa strašne páči tvoja minimalistická stena za posteľou. Neviem či by som to zmenila skôr asi nie, ale možno keby to vidím tak zmením názor :) Inak úplne nadhernu máš tu izbu práve som skončila s "dekorovaním" tej svojej lebo si ma inšpirovala! :)
    http://emmmalie.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. mám tisíc věcí, které bych dávno měla vyhodit ale nemůžu, je to nejhorší :D mám asi nějaký vztah ke krabicím nebo co :D a bazárek jojojoooo!
    ady.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne fotografie, detaily aj popisy. Veľmi sa mi páči to tvoje cítenie :) ♥

    OdpovedaťOdstrániť