streda 19. marca 2014

10 DAYS AUT

eos/kabelka z tally weijl/chenel 5 /candy by prada parfume / candy by prada bodylotion


Tento blog som si založila s myšlienkou ,že bude módny.Budem Vám prezentovať môj pohľad na módu,čo snáď aj spĺňam ...Ale hlavne som si ho robila ako môj "denníček" a sú dni ,týždne ,(snáď nie až mesiace) kedy nebudem mať chuť ,alebo skôr nebudem schopná  nafotiť autfitový post. Žial v tejto situácii som sa ocitla práve teraz ,som ťažšie chorá ,ale to sem nepatrí.Každopádne snažila som sa vám spraviť nejaký zmysluplný článok a aj keď by som ho nespojila so slovom fashion ,na škaredej či už z vonka ,alebo vnútra osobe tá istá sukňa bude iste vyzerať omnoho horšie .Tak takéto zdravé okienko padne vhod či už vám ,alebo mne ,aby som sa konečne vyslobodila z mojej modrej komnaty.Nuž z núdze NUDY cnosť.


 •Vždy som si dávala veľký pozor na to čo dávam na seba a hlavne do seba .Mama od mala dbala na jedlo ,stravavala som sa "bio" ,keď ten pojem ani neexistoval.Ale môj momentálny stav ma prinútil ešte pritvrdiť a za sladkosť považovať maliny.

šampón-sante/textúrový krém -T&G ,sprej na vlasy-T&G /label m-vyživovacia kúra a kondicionér/maska-aussie/sprej na ochranu proti tepelnej úprave -T&G/zubná kefka-curaprox/kefa na vlasy z o srsti !odporúčam ju!-schwarzkopf

•je pravda ,že keby som mala utratiť tú istú sumu za zmatňujúcu pleťovú masku ,alebo matný rúž od Chanelu ,brala by som rúž.Inak povedané určite dávam väčšiu čiastku financií na skrášľujúcu kozmetiku ,za čo na seba nie som hrdá.

+ Paradoxne od kedy mám krátke vlasy venujem im omnoho väčšiu pozornosť ,nie pre to ,že by to vyžadovali naopak ! Je úžasné zobudiť sa a mať na hlave účes s ,ktorým netreba nič robiť ,ale baví ma to  starať sa o ne.
•Smoothie je moja najväčšia závislosť .Ale spraviť si ho 6 x do dňa zas tiež nie je zdravé.


•tento môj výpadok zo sveta od posedení v kaviarňach ma od samej nudy  donútil vziať do ruky miesto šálky ceruzku a gumu ,ihlu a niť .Výsledok uvidíte na ig (@vandajanda )čoskoro 

•raw koláč :pomeliete kešu oriešky a ďatle z toho vyformujete korpus/zmixujete  avokádo ,banán, 80% čokoládu 

the hat/Lolita -Nabokov/Ako chutí moc-Mňačko/fashion now 2/elle snáď od roku pána :D
•no a čítam ,čítam všetko už nie len rúžové a modré knihy :D  "lebo:Byť pekný z vnútra je viac než z vonku ."nie?! 

pekný deň.
?????keď sa ma chcete pýtať ,tak môj ask je Vanda Jandova

9 komentárov:

  1. strasne skvele fotis, vsechno vypada krasne! a uz se aspon nemame cemu divit, ze mas tak krasnou postavu kdyz se staras o sebe tak krasne :) jidlo vypada uzasne miluju avokado a orisky a jahody a vsechno haha
    ady.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento post je asi najlepší zo vsetkych postov! <3 častejšieee :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. haha já též se začala starat o vlasy pečlivěji až když jsem je 1/2 zkrátila, jak kdybych začínala od znovu nebo co :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Len či take knihy skrašlujú a nezdiskriminujú človeka ešte viac ako už je v dnešnej dobe (ale lolitu milujem, to len taka realisticka idea)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak samozrejme módne brepty ti asi toho moc do intelektu nedaju ,ale tak vediet kto a co je za znackou by sa partilo :)

      Odstrániť
  5. Súhlasím trošku z druhým komentárom, pretože tento post sa mi naozaj páči a je jeden z najlepších, čo si tu kedy mala. Fotografie výborné, ako vždy, je vidieť, že v sebe proste ten cit pre umenie máš :) Okrem toho mám pre teba taký tip na článok : nechcela by si urobiť článok s tvojími obľúbenými knihami ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lolita, light of my life, fire of my loins. My sin, my soul. Lo-lee-ta <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. urob tutorial na smoothie prosim ta :)

    OdpovedaťOdstrániť