pondelok 16. decembra 2013

SUGAR SUGAR


no-cap

Včera som si kúpila v hm túto cukrovo -rúžovú -veľkú (škaredú) čiapku .Proste som nevedela odolať! Zima ma tak nudí ,ani nie je sneh ani nie je slnko ,taká ničota.Musela som si ju okrášliť.Stále som buď čierna,alebo sivá,čo sa ani neoplatí fotiť ,tak pardón za hlucho na blogu . :( Aj koženku mám novú vymrzla som v nej riadne,ale poznáte to,keď si na seba nedáte hneď novú vec ,môžte ju rovno vyhodiť .Tieto nohavice som vyhodiť už naozaj chcela! Vyrástla som už z "drsnej holky" ,ale k tej huňatej čiapke mi to prišlo tak vhod a aspoň pre dnešok som ich vytiahla .Ako prežívate zimu vy? V čiernej? Vo farbách?
A zabudla som pre veľký kontrast mám k tomuto "ultra drsnému looku " hello kitty flaštičku požičanú od fotigrafky Terezky a asi si ju požičiam  už na furt! <3





na sebe mám:
dr martens
nohavice-miss sixty
koženka/tričko/sveter-zara
čiapka-hm
fľaška hello kitty -detské hm 
ruksak-2.hand 

13 komentárov:

  1. Tú Hello Kitty fľašku som videla už na Inste myslím, že na jej profile niekde na lavici alebo kde, nie som si istá. Strašne sa mi páči ten kontrast a tá farba brány alebo čo to je ♥ Outfit sa mi tiež páči. Si strašne pekná :)

    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano terezka ju foti vsade tu flasticku:D jezismaria dakujem! <3

      Odstrániť
  2. Zimu by som neprežila hlavne v takýchto nohaviciach :D takže pančuchy a silonky sú povinnosť, tak isto zhruba 3 svetre.
    Ruksak je krásny sekáčový úlovok.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja tak milujem teba a tvoj blog :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie martensi su super, ktory je to model? lebo zhanam uz dlhsie ale neviem sa rozhodnut. dik

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wow ! Konečne som našla slušný česko-slovenský blog :) Štýl obliekania super,nie je to ani moc extravagantné (ako si veľa našich bloggeriek myslí,že musia byť ,aby boli predsa iné ) a naopak ani moc obyčajné ! Fotky sú taktiež dosť dobré, jeidné čo mi vadi je design blogu. Podľa mňa by nemal byť na celú stranu ale vyzeralo by lepšie keby boli okraje zo strán a takto by aj fotky pôsobili väčšie čo by tiež bodlo :) A samozrejme viacej príspevkov ked´už nie outfit tak aspon nejaká somarinka z vášho dňa :) Inakšie som milo prekvapená :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! taketo komentare,ktore mi aj poradia co lepsie ...si velmi vazim !je pravda,ze ten blog vyzera kadeako ,kedze nie som velky tenologicky fanatik ,ale polepsim sa a najma s tymi prispevkami :D Ď!

      Odstrániť
  6. Vanda si úplne užasná a tvoj šťýl :O úplne skvelý a od teraz začnem aj ja určite nakupovať v sekáčoch pretože som si pozrela celý tvoj blog a ulovila si tam naozaj krásne veci :) ináč strašne by som sa chcela spýtať v akej si agentúre na modeling ?? :) a máš ask ? :) a prosím ťa :) ako si nastavila aby ti komentáre mohli písať aj anonymy ?? :) neviem ako sa to :( vopred ďakujem :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj dakujem! vies co ja naopak neviem nastavit neanonymne :D takze s tym ti nepomozem ,ask mam ako @vandajandova,ale nejak vela tam neodpovedam .co sa tyka modelingu v ziadnej agenture nie som :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem za odpoveď :) a nechcela by si sa niekde prihlasit na modeling do agentury ? :)

      Odstrániť
    3. od 12 rokov cca som to robila uz som bola snad v kazdej agenture ,ale momentalne to nechcem robit :)

      Odstrániť