utorok 9. septembra 2014

JEWELRY

 
Pred rokom som za šperk považovala maximálne gumičku odloženú na zápästí.Keďže v tých časoch som ešte modelkovala obliekala som sa stroho a šperky mi prekážali. Prvý ústupok boli náušnice ,začala som ich kupovať a dostávať vo veľkom. Robíte to aj vy , že keď sa pre niečo nadchnete chcete to všetko a hneď? Ja áno :( a už ma to zlostí ,lebo obvykle ma to po týždni prejde. So šperkmi to bolo naopak (zatiaľ). Za svoje poklady považujem už spomínané náušnice. Preferujem zlato a perly ,mám hlavne pravé kúsky ,lebo do uší si dávať bižu mám trochu strach ,ale také tie nenadčasové úlety ( ako tieto na fotkách) padnú vhod aj z bižutérie.Mám aj dosť podedených kúskov tie si vážim asi najviac. Ďalej hodinky .Ku klasickým Casiam som si nedávno prikúpila monochrome Marc Jacobsy a neviem sa ich donosiť! A prstene! Veľa veľa a mohutné! Tento konkrétny mám od Amidu a doniesol mi ho ako darček z Benátok ,je to pečatný pozlátený prsteň a mal by sa nosiť na malíčku ,no mne je veľký aj na ukazováku . Čo vy a šperky? Nosíte ich ? Kombinujete zlato a striebro?
PS: k podobným témam som sa vyjadrila aj do tohtomesačnej EMMY ,tak si ju kúpte a spriemnite ňou kávu.( hľadajte tam aj Amidu ,darmo zle oblečený chlap u mňa nemá šancu :D ) 









za fotky ďakujem Barbare Heribanovej 
na sebe mám:
trenchcoat-sekáč
bodycon šaty-AA
body-calvin klein
kabelka -od es
topánky-adidas predáva Footshop KLIKNITE SI NA NICH TU ,MAJÚ SUPER VÝBER
hodinky-casio
náušnice- hm

8 komentárov:

  1. Krása krása ♥ Okrem toho som videla na insta, že máš nejaký príspevok v EMME ? :) Akú má nová EMMA titulku ? Chcela by som si ju teda kúpiť <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau!!! Ten plášť je prekrásny :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S tou první větou jsi to naprosto vystihla. Přesně tak jsem na tom byla ještě nedávno, Pak nastal nějaký zlom, kdy jsem si uvědomila, že se mi šperky na ostatních lidech hodně líbí a vlastně proč bych je nemohla nosit taky?! A pak začala taková ta honem honem vlna, kdy jsem si kupovala další a další a musela jich mít spoustu a stejně jako u Tebe, ani mě nadšení neopadlo, naopak, poslední dobou taky spíše ''investuji'' do kvalitnějších a užívám si takové ty šperkové maličkosti :)
    Jinak musím pochválit fotky, vypadáš božsky ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. vyzeráš krásne opäť :) a emmu som si bola dnes kúpiť!

    OdpovedaťOdstrániť