utorok 8. apríla 2014

3 PRUHY


Málokedy sa mi stane ,že natrafím na človeka ,ktorý aj bez toho ,aby som mu niečo povedala ,presne pochopí čo chcem. Matúša mi zaslala princezná Dajana a už teraz viem ,že bude mojim dvorným fotografom. Fotí na film čo strašne kvitujem ! Uznáva línie ,je študent architekekturúry čo vidno a s Dajankou si zakladajú blog na ,ktorý vás určite v najbližších dňoch upozorním .

Nedávno sme sa s mojimi milovanými kamošmi Kapim a Dafkom bavili o obdobiach v móde ,ktoré prežívame .Nie o "trendoch" vyslovene..iste aj na sebe vidíte ,že jeden deň stavíte na eleganciu dáte si sako ,druhý máte chuť na koženku a roztrhané rifle ,tretí deň na holografickú kabelku a na nedelnú kávu vybehnete v Adidas šušťáčke.Niekomu (ako trebárs mne) sa tieto etapy menia denno-denne ,niekto zas mesiac nosí to ,druhý podľahne úplne odlišnému trendu.Niekedy uvažujem či to je záležitosťou "hľadania sa" ,alebo len nechcením byť nudnou figúrkou.Neviem.Koniec koncov aj my 3 čo sme sedeli za jedným stolom sme na to mali každý odlišný názor. Čo si o tom myslíte vy?
(veď kliknite si na predošlý post a posúďte :D )












 na sebe mám:
•bomber -Tomaschov
•adidas vintage  top (prerobený na crop)
•sukňa-hm
•boty-hm
•hodinky-casio
•okuliare-gate

10 komentárov:

  1. Veľmi pekné fotky a samozrejme aj ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. me se to taky meni den ode dne, haha
    fotky jsou fakt uplne skvele! <3
    ady.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. presne tento typ okuliarov milujem na ženách!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Brýle dokonale pasují k Tvému obličeji!! Musím říci, že už jsem pěkně dlouho neviděla tak stylového člověka, jako jsi Ty!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. fakt veľmi pekné fotky ... mne sa to tiež mení každú chvíľu, ale nemyslím si že je to vec hľadania sa. Niekto nosí to isté a hovoríme, že má svoj štýl, ale ja to beriem tak, že aj toto samotné menenie sa je svojim spôsobom štýl :D

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Božská Vanda :) s článkom úplne súhlasim, ja to mám tak isto, nuž niekedy to lezie na nervy.
    Krásny outfit a aj fotky! :)

    OdpovedaťOdstrániť