streda 26. marca 2014

JEANS -> BRA


Zakaždým ,keď som si skracovala rifle ,tá nepotrebná časť skončila v koši .Teraz som sa rozhodla využiť aj tú.(zamilovala som sa do netradičných materiálov na kúsky ku ,ktorým sú zaužívané celkom iné)Tak som si povedala ,že z  rifloviny ušijem podprsenku,alebo top ak chcete.Bála som sa ,či to bude držať tvar ,kedže to bola ešte taká tá stará podstivá riflovina z levisiek aj môj stroj s ňou mal čo robiť .Celé šitie aj s narysovaním strihu mi trval asi 2 hodinky ,čiže sa do toho kľudne pustite.
Potrebovala som iba látku,niť a zapínací systém 
•strih je zakreslený nižšie ,ale presnú veľkosť si musíte zostaviť podla vášho hrudníka plus 5 centimetrov na zašitie okraju ,pokiaľ máte so šitím skúsenosti radšej aj obendlujte kraje ,kedže riflovina má vo zvyku párať sa.
•plánujem to nosiť s bielou sukňou a riflovkou na vrch
•fotka mňa v tom TU ,len som zabudla ,že predsa len mám niečo na tej hrudi ,ak to teda  budete skúšať ušiť tu platí pravidlo VIAC JE VIAC .

+ tie ramienka sú z bočných švov ,ale môžte si ich aj vyrobiť ,a to preložením úzkeho pásiku na pol a prešitím
vuala

10 komentárov:

  1. Wow, to je brutááááálne dobré :-O tlieskam!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vanda porism ťa v akom sekači nakupuješ :( ? -ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow super ... ja tie kusky vždy odkladam, len som nejak nevedela co stym :D super nápad :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne to je :3 Môžeš kľudne viac takýchto vecí vyrábať a dávať sem :3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. že jaká šikovná kočka :DD super to je, chválim :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No to je geniální :-o ♥
    právě jsem se asi zamilovala do Tvého blogu :D :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To je vynikajúce internetové stránky. Ďakujem za tento príspevok.Nalepovacia podprsenka. Bye Bra je jednoduché riešenie, ako rýchlo a efektívne zvýrazniť ženské poprsie bez potreby chirurgie, či dokonca bez klasickej podprsenkyahref="http://nalepovaciapodprsenka.combezramienokpodprsenkaaBye Bra ponúkašpeciálnutechnológiu 3M hmoty, ktorásapoužívaaj v zdravotníctve a je pretoabsolútnebezpečná pre použitie. To istésazďalekanedápovedať o kvalitečinskychpodvodnýchkópií.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj, prosím ťa, aké by si mi vedela doporučiť to zapínanie ? Ja som raz robila gombíky dozadu, ale potom ma to tlačilo na chrbtici :/

    OdpovedaťOdstrániť