štvrtok 13. februára 2014

AILLEURS DE MA VILLE



Je mi ľúto ,že o francúzsky nadpis som musela požiadať Jozefínu .Chcela by som to zvládnuť sama ! Čo už ,možno na staré kolená bude zo mňa Parížanka ( hovoriaca po francúzsky ) popíjajúca kávu v Chez un chien qui fume ,zdraviaca sa svojmu kaderníkovi ,jazdiaca na červenej Vespe ,nesúc domov čerstvé bagety uložené v Birkinke... Tá Bratislava ma už taaaakto nudí.Centrum síce milujem!ale cestám do periférií sa vyhýbam ,a to za okraj mesta považujem všetko mimo pešej zóny. Joža a Šima  mi dnes ako aj každý iný deň robili garde. Nabalili sme sa kávami so škoricou a zákuskami z Franz Xavier Messerschmidt café a šli to zjesť na Námestie pod sochu celkom  klasicky  ,nech aj tá na nás čumí. Napchávajúc sa koláčmi som si listovala snáď najkúzelnejšiu obrázkovú knihu aká kedy v mojich rukách bola od Jožinej maman parisienne .Už ma akosi nebavia tie posty kde som len ja sprava ,zľava ,aj vás myslím viac zaujíma aké mávam dni ,nie čo mám na sebe však ? Napíšte mi do komentárov nejaké nápady ,názory v poslednej dobe nemám plodné obdobie hihi :D v tom zmyselnom slova zmysle!
Pekný deň!







na sebe mám :
kožuch -2.ruka
nohavice ,basic tričko-zara
mikina od Dulča- American Apparel
topánky-hm
priesvitný ruksak -sekáč

12 komentárov:

  1. Paříž je klišé a franina sice krasna ale tezka (subjonctify jsou des). V Brne to zije!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pařížský vibe už mě nějak opustil, asi by mě to nebavilo. francouzštinu bych v životě nezvládla jak se tak obávám a hlavně se mi ani nějak moc nelíbí, nevím proč. tyhle fotky mě baví, ale hodně mě baví i ty, kde jsi jen ty protože se oblekaš uplne skvele <3 ale randomy me bavi taky :)
    ady.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mám nápad, mala by si prísť za svojou láskou do Kosíc. za mnou. :-*
    krásna ako stále, Vandi! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. <3 juuu tam ma to napriklad nenudi ,lebotamje totak male ,ze cele mesto je centrum

      Odstrániť
  4. s těmi městy je to všude stejné centra jsou božská a periferie skoro otřesné

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tvoje čižmy sú parádne ! Páčia sa mi pravdaže aj outfitové posty, aj takéto fotografické s denníčkom a pod. Ja ti s týmto teraz nepomôžem, pretože aj ja mám menšiu prestávku na blogu a dúfam, že už ma niečo napdne. Ja sa učím fráninu a poviem ti, nie je to med lízať ! T.T

    http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Aaaa v poslednej dobe uplne milujem tvoje posty aaa chcme viac Jožky <33

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý post! Podla mňa je super keď pridávaš random fotky! aspon vieme že sa nenudíš! ;)

    OdpovedaťOdstrániť