utorok 7. januára 2014

TRES TRES CHIC

Ráno som sa zobudila a povedala som si "aaa dnes sa idem ostrihať!" ...táram! Aj rok uvažujem o zmene ,veď som sa vás aj pýtala na názor TUNA .Najprv som chcela,aby na mojej hlave bola ofina ,potom krátke ,nakoniec som skončila takto (inšpirovaná Coco a knihou So šarmom Parížanky od Ines de la Fressange) .Som maximálne spokojná ( bola som u Jean Louis David -a TU) Cítim sa tak ľahko ,v slušnom slova zmysle ! tak : Supersonic... magnifique... tres tres cool et tres tres chic... a furt! si musím  niečo spievať po francúzsky ,aj keď neviem spievať a neviem ani po francúzsky :D Keď neviete či áno ,alebo nie ,tak ÁNO! + je to omnoho viac fashionable ,uvoľnenejšie ,zmyselnejšie a ja neviem čo ( dúfam ,že zajtra sa nerozrevem !( a nebudem si lepiť vrkoč s5)
Tak čo páči? 


v taštičke si nesiem  vlasy 
moja módna kresba je totéž čo ja :D

inspire

COCO vraví :Žena, která si ostříhá vlasy, je připravená na to, změnit celý svět. hah tak sa posnažím ! 


12 komentárov:

  1. Ja sa učím fráninu, je to riadne ťažký jazyk, ale som rada, že som sa na to dala. Zmenu vlasov som zaregistrovala už na Instagrame. Nebudem klamať - dlhé vlasy sa mi páčili veľmi, no táto zmena ti prospela. Myslím, že je dobre, že si si nechala dlhú ofinu, predsa len ofina rastie niekedy naozaj pomaly, napr. v mojom prípade, haha ! :D Fotografie pekné a ty krásna, ako vždy <3 Jo a chcem sa opýtať, odporúčala by som tú knihu "So šarmom Parížanky" ? Pretože nad jej kúpou uvažujem už dlho a stále sa neviem rozhodnúť. Ďakujem vopred za odpoveď :) A tá kresba je úžasná ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem! ano dlhe som mala rada,ale boli už mŕtve a nudili ma :) isto kupuj ! ja som sa k tej knihe vrátila už snáď 1000 x ,ju sice precitas za 10 minut,ale vzdy sa k nej budes vraciat! super rady! aj adresy na vintage shopy,co som aj vyuzila :) a krasne fotky a vpoho stoji :)

      Odstrániť
  2. aj ja som bola veery hepi, ale potom to nejak prešlo a po dvoch rokoch stále pištím, že už chcem vlasy po zadok, haha

    ale si kočka!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podľa mňa ti to svečí :) A minimálne máš trošku zmenu teraz :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ..ako renee french!! (film coffee and cigarettes, napriklad), uplne mega! aha!:

    http://www.dvdbeaver.com/film/dvdreviews18/a%20Jim%20Jarmusch%20Coffee%20and%20Cigarettes%20DVD%20Review/coffee4.jpg

    k.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky tak som dneska strihala, po bradu a ofinu! Spokojenec som najväčí. Takže strihajte sa všetci, nikdy to neľutujte a buďme šťastní! Krasna si. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vanda je to úplne dokonalé riadne ti to ide. Neviem prečo ale viac sa mi páči k tvojej extravagatnosti táto dlžka vlasov. Veľmi sa mi to páči :) Presne nad takouto dlžkou uvažujem asi rok , ale mne by to tak nešlo a stále ma niekto odhovára :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mna odhovaral kazdy! presne 3 ludia povedali,ze ano a to s dodanim,ze ale mam dobre tie dlhe ...na just som si dala! daj aj ty <3

      Odstrániť
  7. Ahoj,
    mohla by si pridávať viac svojich výtvorov :O

    OdpovedaťOdstrániť
  8. So šarmom parížanky je skvelá kniha. A Vandi veľmi ti to pristane, vyzeráš tak classy. Pekná zmena :)
    A tá kresba..aj tie Čo máš na instagrame, nemám slov proste :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem! este stale som spokojna so stratou vlasov :D to si vazim vdaka

      Odstrániť
  9. Už dlhšie ťa sledujem,followujem na insta a skoro každý deň si pozerám tvoj blog či si zase nepridala niečo úžasné:DD úžasne kreslíš chcela som sa spýtať na akú školu chodíš.Máš super štýl a nehambíš si obliecť niečo extravagantné čo ľudia v našom štáte neberú za niečo pekné,ale za niečo iné a blbé.Mne sa to rozhodne páči,že si sama sebou ej to úžasne a si krásna:) A chcela som sa opýtať do akého secondhandu chodíš nakupovať,lebo aj aj chodím do jedného ale to asi nie ej ten rovnaký a ty máš úžasne oblečenie:) Si môj vzor si úžasná:)

    OdpovedaťOdstrániť