nedeľa 3. novembra 2013

NOTHING ON


Dožičila som si tento Batmanovský pláštik .Milujem ho! Stál ma presne 0,99€  je zo skvelého materiálu, dokonca mi je v ňom aj teplo ( na moje pomery ) už dlho som podobný zháňala.Skombinovala som ho do "všetkočierne " autfitu ,keďže bol dnes taký pochmúrny deň,aby som bola tématická.Nemám rada takú tú zimu ,čo ani nie je zima v pravom slova zmysle ,ale cítim sa  studene ,vždy ma to láka do kaviarní plných ruchu ,vône kávy,(tabaku),croissantov a pokiaľ ste na káve s mojou osobou v opare vône Candy by prada. :D Je to závislosť!Dnes som si takto deň spríjemnila s kámoškou S .Náhodou mala so sebou foťák tak čo to cvakla .(mám síce nevyspatý look ,ale takto schované vlasy sa mi páčia ! už chcem zmenu buď rovnú ofinu ,alebo úplne skrátiť proste niečo! raďte rádcové raďte!)Krásna ulica však? Príde mi úplne antislovenská...Ako si spríjemňujete sychravé dni vy? Čo je pre vás musthave kúsok tejto jesene?










24 komentárov:

  1. nieeeee.nestrihaj sa! budeš to ľutovať, ale ak ti rastú vlasy rýchlo tak to skús. zniem ako schýza asi ale viem čo hovorím ;D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. viem ,ze raz budem ľutovať ,ǎe teraz zas ľutujem ,že ich mám take nudne ! :(

      Odstrániť
    2. čosi podľa mňa úplne dzivé sú, ale tak ty vieš ako sa cítiš :))

      Odstrániť
  2. great! i love new balance!
    what about follow for follow? let me know!
    www.swaggie.com.pl

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Myslím, že bi ti sadlo niečo na Anna Wintour štýl. Podľa mňa by si vyzerala úplne úžasne keby si mala aj krátke vlasy aj ofinu, ale neviem či chceš experimentovať takže skôr len tá štica.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. postupne dam aj kratke aj ofinu ! :D ano presne presne anna je to co chcem ten prisno hravy look <3 a mozno sa zajtra rano zobudim a dam sa na chlapca :D uvidim

      Odstrániť
  4. podla mňa by ti velmi šlo niečo s ostrimi liniami ako ta ofina napriklad :) alebo mikado

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty plastove fotky jsou skvele. ofina by ti slusela a i nejaky straight cut, vsechno rovne, klidne po ramena
    ady.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ty si proste uplny top, tvoj styl tvoje fotky tvoje vsetko :) ty si uplne neskutocna! :)a aj tvoj blog velmi ho obdivujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Vandi:) Nestrihaj sa!! Máš krásne vlasy, aj ja by som také chcela mať:/ Máš super fotky aj štýl všetko je top. Followujem Ta aj na instagrame a nemožem z tých komentov čo ti tam niektorí ludia píšu.napr.ten adammkoo , uplne ho dávas dievča, len tak dalej:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ahoj ! nuz vdaka,do tych vlasov sa bojim pustit s noznicami,ale nudia ma ! :D hahahaa vies aky bude rad ,ze je on takyto fame ! ja len slusne s nimi konverzujem :)mozno sa aj oni nachytaju sposobom

      Odstrániť
  8. NESTRIHAJ sa, takto si topka! ♥ (dopadneš jak ja,a to nechceš! :D )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ale coby nechcem ,chcem! :) len sa bojim,ale raz pojdu vlasy dolu istoiste :D

      Odstrániť
  9. aký máš foťáčik? úžasne fotí

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moc ti to sluší, líbí se mi takhle zastrčený vlasy pod kabátem :) ostříhala bych to jen malinko, nebo jen ofinu!! máš úžasný blog!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. V akom meste? Pristane ti ti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. krásne fotky, krásna atmosfére, krásna ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Už len za tú poznámku s Batmanovským "pláštikom" by som ti dal facku :)

    OdpovedaťOdstrániť