pondelok 24. júna 2013

PIECE OF (FEFERONI) HEAVEN


Ospravedlňujem sa za únik z blogového svetu ,ale akosi som sa ocitla v raji plnom foodpornu ,obchodíkov atd atd.Prinášam kúsok Budapeštianskeho neba!
+ myslím na vás s tým diy-om!len fakt nebol čas ,ten čas tak letí yeezus! 

moje miesta:

•isto iste musíte zájsť do Marvelosy ,táto rodinná kaviareň  (aj s nechutne dobrým jedlom) leží na budatínskej strane mesta chvíľku od Lanz hídu ,určite ju neprehliadnete.Zariadená v doslovne rozkošnom! duchu s vtipnými detailami ,usmievavým personálom,pastelovými farbami,plyšovými medveďmi sediacimi na  rúžových kreslách...ma táto kaviareň dostala už ako malú ,a tak je asi 5 rokov neodmysliteľnou súčasťou našich tripov do BP.
No mohli mať dnes zatvorené ?! :(
+ vidíte ten výklenok tam hore?! "tady budu bydlet! tady budu mít 3-pokoják!"
ulica:Lánchíd útca 13

•hneď vedľa je  Balszdasty's bistro ,skôr by som tu ,ale upriamila pozornosť na "potraviny" ktoré patria pod rovnakú sieť ,plné chutných ! no najmä  prekrásne zabalených fajnotiek.
ulica:Lánchíd utca 11 (tušim,každopádne hneď vedľa spomínanej Marvelosy)

•Gerbeaud cafe-čo dodať?...klasika! Určite si tu dajte koláč z 85%čokolády v chruste zo zlata (ono to má nejaký ich špeci mmaďarský názov ,ale tak ten odo mňa nečakajte)


•Určite skočte aj do Szépmüvészeti múzea ,kde sa momentálne vystavujú fotky (nahotinky <3 ,ale aj fashion fotky samozrejme) môjho liblinga Helmuta Newtona !!!...z umenia aj toho jeho som videla už čo to ,ale neísť na túto výstavu je fakt hlúposť.
+ lísty som kupovala tuším za nejakých smiešnych 9€  aneb 2 600 Ft
pre viac info klikaj na: www.szepmuveszeti.hu


A toť vsio z mojich "must go" miest.Teda pokiaľ nerátame obchody a hlavne vintage shopy /lepšejšie sekáče,ale tie si zaslúžia osobitný post tak niekedy inokedy zas.
Máte v BP aj vy nejaké tie miesta?Alebo niečo špeci v PRG?( tam budem tráviť leto tak dajte nejaký iný tip než Starbucks prosim! ) 









halóóó vespa?

Taký krásny dom bol za tými dverami ,že až! Keď pôjdete na Helmuta ,choďte občumnúť aj tú štvrť ,kde je múzeum.Úplne mi pripomenula Paríž !

 na sebe mám :
kožená sukňa-asos ( lacnejšiu variantu nájdeš aj v tallyweil len cena odpovedá kvalite žiaľ)
kožená kabelka-lindex
tričko -vidíš <3 
náhrdelník /reťaz- babka
plátenky-hm

7 komentárov:

  1. Musime si dat serioznu debatu celkovo o dizajne spolu niekedy velmi by som sa chcel porozpravat s talentovanym clovekom o vsetkom co sa tyka designu tak mysli potom na mna dobre ?:D inak somten clovek co ti chce ukradnut maskacovu bundu - to pisem len preto lebo na pokeci nemam cele meno :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kedze nemam pokec ...si si isty,ze si pises so mnou? :D

      Odstrániť
  2. Tak to je potom celkom hardcore :D lebo na pokeci je osoba s nickom vandajanda a vydava sa za teba, dokonca ma presmerovala na tvoj blog :D ale nesedelo mi to ze mi tvrdila ze ta tvoja krasna maskacova bunda od stradivarius je gucci :D dobre ale to aj tak nemeni nic na tom ze si chcem s tebou pokecat celkovo o designe a prediskutovat par detailov kedze momentalne zariadujem dom a rad si necham poradit od talentovanych ludi ;) zistujem, ze ja som len taky amater oproti tebe ako prezeram cely tvoj blog :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :DDD prosim?...fuha nemyslela som si ,ze som osoba ,ktora potrebuje duplikaty.trocha ma to soklo momentalne.kazdopadne ta bunda je stradivarius!nemam preco klamat ,ked to tak uvadzam (ta osobka by mohla aspon citat toto tu ) na gucci by som nenaskrabala a naviac ani tu znacku nemusim ,v skrini takmer nemam high fashion ak aj ano tak z vintage shopov ,alebo sekacove ulovky a mozno mozno par kuskov kupenych v storoch,par! :D a dakujem za chvalu ! :D

      Odstrániť
  3. Ved ale povedzme si otvorene, ake IQ ma osoba, ktora vie ze je fake a nasmeruje ma na tvoj blog? :D to ju vazne nemohlo napadnut ze napisem nieco na tvojom blogu aj do komentarov? :D aspon keby tie fake-i boli profesionalne! :D necakala si ze budes mat duplikat?:D pekne zeny s mnozstvom fotiek maju vacsinou duplikaty :D to je vzorec - krasna zena + vela fotiek = bude duplikat:D ja viem ze nemas preco klamat, to by uz bolo moc aj na kona keby som prisiel na tvoj blog a povedal by som ze si fake :D mozno mozno asi par kuskov hej ? :D moj vysnivany high fashion kusok je purpurovy kabat s kapucnou made by sonia rykiel, zial bohu videl som ho len na starsej fashion show a uz sa asi nepredava lebo ho nemozem nikde najst :/ a za chvalu sa nedakuje, skor sa za chvalu viac produkuje takze viac postov! šup šup :D inak je nejake miesto kde si moze clovek pisat s tebou bez toho aby ti spamoval blog? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no to si pekne povedal,ale kazdopadne som v soku z tej osoby :D a snad len facebook

      Odstrániť
  4. No tak ja som vo vacsom soku kedze som myslel ze si to ty a teraz som zistil ze je to fake :D hmm a bude to moc velky zasah do tvojho sukromia ked mi das svoj nick na FB ?:) rad diskutujem o kreativnych veciach a okrem jedneho kamarata nemam ani s kym lebo nikoho to netrapi a mam pocit ze teba taketo veci velmi bavia :) takze ak chces kludne mi posli svoj nick na email matejlieskovan@gmail.com a ak nie tak to pochopim :)

    OdpovedaťOdstrániť