pondelok 17. júna 2013

BLACK STOPPER

Čierna.Čierna.Čierna everywhere kam sa len v mojom šatníku pozriem .Aj biela obsadzuje isté percentá ,ale nájsť v ňom farby je problém.Dnes som sa teda rozhodla ,že v obchodoch si za žiadnu cenu nevyberiem nič monotónne v "chanelovskej dvojkolóre " ,ale siahnem aj po  printoch kvetových napríklad  ,či basic kúskoch vo výrazných farbách.Keď už je to leto teda .
Tu je výsledok ,ale asi sa aj napriek môjmu letnému odhodlaniu spraviť zo seba kanárika vrátim ku klasickejším farbám .

•floral print šaty-P&B
•šortky aneb odstrinuté "zvoňáky"-levi's
•body-jedna z mála vecí čo vlastním z bershky
•kozmetička-coo coo it is spring in the air kolekcia for hm
•náhrdelníky -hm
•a skvelá vec na rozštiepené končeky od gliss kur s výťažkami zo zlata (ultimate oil elixir sérum) musím povedať ,že už po jednom použití mam také kompaktnejšie a jemnejšie vlasy



+ neviete mi poradiť kde sa dajú kúpiť umelé kvety veľa a lacno??? (potrebujem kvôli venčeku/čelenke )

4 komentáre:

  1. Naposledy ked som bol v Ikei v BA tak tam mali dost umelych kvetov za malo penazi tak by som sa mozno tam skusil popozerat :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dneska som bol v Ikei kupovat nejale drobnosti tak som ti tie umele kvety nafotil maju ich tam celkom dost na vyber a myslim ze jeden stoji okolo eura ak nie menej, ak budes chciet foto tak poslem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. dakujem ti velmi pekne ! fakt si mily ,uz som si ich ,ale kupila v kiku ci sko sa to vola a aj celenku mam zhotovenu co mozes vidiet v novom poste :) vdaka este raz

      Odstrániť
  3. Vsimol som si ze uz som asi prisiel s tym trosku po funuse asi :D hlavne je ze si nasla co si hladala a vysledok je skvely ;) s tym vencekom vo vlasoch vo mne silne evokujes pocit ako keby si bola keltska princezna, ani neviem preco ale toto ma prve napadlo pri pohlade na teba :)

    OdpovedaťOdstrániť